Evenimentele care urmeaza venirii lui Antihrist


Evenimentele care urmeaza venirii lui Antihrist

 

Cele sapte cupe.

Cele sapte cupe sunt sapte plagi, asadar ultimile sapte pedepse ale lui Dumnezeu impotriva omenirii care, cu putine exceptii (cei care nu vor primi semnul), vor fi subjugati de Antihrist.

Plagile acestea nu vor lovi o treime, ci intreaga omenire. Oamenii in loc sa se pocaiasca hulesc si se intaresc in hule si mai mult

Prima cupa: „Si o buba rea si ucigatoare s-a ivit pe oamenii care aveau semnul fiarei si care se inchinau chipului fiarei …” (Apocalipsa 16:2). Dupa cum au anuntat specialistii care au pregatit Fiara de la Bruxelles, stampila va fi facuta prin ardere cu raze laser, producatoare de cancer; si vor fi implantati mici emitatori in gura noastra (pe mana dreapta sau pe frunte).

A doua cupa: O molima generala peste toate marile. (In mod evident radioactivitatea sau substante chimice foarte puternice).

A treia cupa: O molima generala a apelor, raurilor si izvoarelor. Dovada insetarii a inceput. Apa nu se poate bea. A patra cupa: O ardere nesuferita va arde complet pe oameni. Oamenii vor huli pe Dumnezeu si nu se vor pocai. „Si oamenii au fost dogorati cu mare arsita” (Apocalipsa 16:9).

A cincea cupa: Cupa maniei lui Dumnezeu se goleste „pe scaunul fiarei„. Scaunul lui Antihrist scartaie. Si toti oamenii si-au muscat limbile de durere din pricina durerilor si a bubelor lor, dar nu s-au pocait, ci au hulit pe Dumnezeu.

A sasea cupa: Raul Eufrat a secat. O seceta nemaivazuta a navalit „si apele lui au secat, ca sa fie gatita calea imparatilor de la Rasaritul Soarelui” (Apocalipsa 16:12).

Eufratul va deveni bulevard, pe unde usor vor traversa armatele din Rasarit (Japonia si China?), amenintand statul lui Antihrist. Deci Antihrist este amenintat si incepe ca sa se organizeze spre Armaghedon pentru confruntarea finala, care va insemna si sfarsitul lui (Apocalipsa 16:12-16). Si a chemat toate statele, care intr-un fel sau altul l-au ascultat, si s-au strans toti pe muntele Carmel la Armaghedon, pentru respingerea invadatorilor. „Si i-au strans la locul ce se cheama in evreieste Armaghedon” (Apocalipsa 16:16).

A saptea trambita: Tunete, vuiet, cutremur mare, asa cum nu a mai fost pe pamant. Cetatea, centrul lui Antihrist, s-a rupt in trei parti si cetatile neamurilor s-au prabusit. „Si toate insulele pierira si muntii nu se mai aflara” (Apocalipsa 16:20).

Au disparut insulele si muntii. Antihrist va fi infrant. Aici se relateaza despre razboiul mondial parjolitor.

 

Anunțuri