Nu va lasati inselati de diavol


Cand omul nu Il are pe Dumnezeu langa el, dracii dau navala si il indobitoceste pe om, pana la ultima treapta a ticaloseniei lor. Asa se face ca in ziua de azi, ceea ce unii numesc moda sau distractie, este tocmai invers, adica: indobitocirea omului de catre diavol.

Dumnezeu i-a dat omului intelepciunea, ratiunea iar animalului ascultarea fata de om. Acum, diavolul doreste ca omul sa fie mai prejos decat animalul, care nu gandeste; un animal domesticit de insusi diavolul, de a-i face toate dorintele lui spurcate, (la fel cum i-a aratat lui Dumnezeu si in Gradina Edenului: ca omul nu este alaturi de El si ca orice ar face pentru om, tot nu il va putea atrage la El).

 

Feriti-va de inselaciunea vrajmasului-USO

Ce este apa? Apa este viata, fara ea, am pieri. Apa vietii cea cereasca o va da-o Mantuitorul celor care nu L-au uitat si ii va pune in ceata dreptilor, la a Doua Venire a Sa. Aici pe pamant, vrajmasul ataca si aceasta parte a simbolisticii crestine ortodoxe.

Mai recent am vazut chiar si o reclama la televizor, la apa minerala ZIZIN. Se doreste ca sa devenim familiarizati pe cat de mult posibil cu aceste ciudatenii diavolesti, ca omul (incet-incet), sa uite de Dumnezeu si de poruncile Lui si sa fie mai usor ispitit.

 

 

Nu va lasati inselati, oameni buni si cu suflet ortodox. Acestea sunt inselaciuni de la diavol. El nu mai are rabdare si se da pe fata omului, nu se mai ascunde si nu mai asteapta momentul potrivit cand sa o faca pentru ca omul cu fiecare an ce trece, se departa tot mai mult de Dumnezeu (chiar fara ca diavolul sa faca ceva) iar acum cand omul s-a obisnuit cu cele lumesti, vrajmasul mai usor isi face lucrul sau cel rau si cum am spus, nu se mai ascunde ci se da pe fata, -direct-, omului. Stie ca se apropie ziua judecatii, ziua distrugerii lui de catre puterea dumnezeiasca si de Insusi Mantuitorul nostru Iisus Hristos, Amin.

Rugaciunea inimii sa fie prezenta mereu in sufletul vostru.

Rugati-va unul pentru celalalt.

 

-UnSufletOrtodox-